Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Загальні положення

1. Загальні положення

З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, інформуємо Вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо на нашому сайті https://advokat-dudnik.com/ (далі – «Сайт»). Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує Сайт, тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – «Політика»).

Ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на Сайті.

Повідомляємо, що ми застосовуємо файли сookie. Із кожним Вашим відвідуванням Сайту ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які Ви використовуєте, та мереж, до яких Ви приєднуєтесь, коли користуєтеся нашими сервісами. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про Ваші відвідування, у т.ч., маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи із Сайту, послуги, які Ви переглядали або шукали, помилки завантаження, тривалість відвідування певних сторінок тощо. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у т.ч. cookie. Файли сookie – це невеликі блоки даних, які розміщуються на тимчасове зберігання на жорсткий диск Вашого комп’ютера або у мобільний пристрій для того, щоб Ви могли більш ефективно користуватися Сайтом. Якщо Ви надаєте згоду на опрацювання персональних даних, то це дозволяє нам використовувати файли cookie кожного разу, коли Ви користуєтесь Сайтом.

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Перелік персональних даних

2. Перелік персональних даних

Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з Сайтом:

– Ваші прізвище, ім’я та по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, адреса (у т.ч. адреса електронної пошти, адреса реєстрації, адреса для кореспонденції), номер телефону, інші контактні дані;

– інформація про Ваш комп'ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версія браузера і операційної системи;

– інформація про Ваші відвідування і використання Сайту, включаючи тривалість відвідувань, перегляди сторінок і шляхи навігації по Сайту тощо;

– інформація, яку Ви вводите при використанні послуг на Сайті;

– інформація про проведення розрахункових операцій, банківських рахунків тощо;

– інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Ви відправляєте нам електронною поштою або через Сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані;

– будь-яка інша особиста інформація, яку Ви нам надсилаєте та вносите (заповнюєте) під час реєстрації на Сайті.

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Цілі опрацювання персональних даних

3. Цілі опрацювання персональних даних

Персональні дані, надані Вами через Сайт, будуть використовуватись для наступних цілей:

– адміністрування Сайту і бізнесу;

– персоналізації Сайту для Вас, дозволяючи використовувати наші послуги на Сайті;

– подання (відправлення) Вами будь-яких заяв, повідомлень;

– відправки Вам повідомлень;

– відправки повідомлень електронною поштою, які Ви спеціально замовили;

– надання третім особам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті особи не зможуть ідентифікувати конкретного користувача за такою інформацією);

– розгляду запитів і скарг, зроблених Вами або про/на Вас з приводу Сайту;

– забезпечення безпеки Сайту і запобігання шахрайству та іншим незаконним діям;

– перевірки дотримання умов, що регламентують використання Сайту;

– інших цілей, дозволених або не заборонених чинним законодавством України.

Крім того, ми використовуємо Ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні Ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, можуть бути Вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за якими Ви можете відмовитися від підписки на такі розсилки (повідомлення) в майбутньому.

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності.  Доступ до Ваших персональних даних

4. Доступ до Ваших персональних даних

Ми вправі розкрити Вашу особисту інформацію у виключних випадках лише для цілей, викладених в цій Політиці та (або) які передбачені чинним законодавством України, нашим працівникам, страховикам, професійним консультантам, агентам, постачальникам, підрядникам (субпідрядникам), особам, які виконують для нас певні роботи або надають нам певні послуги, а також іншим юридичним та (або) фізичним особам, які здійснюють подібну діяльність.

Персональні дані можуть бути передані третім особам в наступних окремих випадках:

– надання Вами однозначної згоди на таку передачу;

– необхідності вчинення нами правочину на Вашу користь або у Ваших інтересах;

– необхідності для формування та здійснення правових процедур (вимоги, претензії, позови, судові процеси тощо);

– отримання обґрунтованих запитів державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані та інформацію.

За винятком випадків, передбачених цією Політикою та чинним законодавством України, ми зобов’язуємось не передавати Вашу особисту інформацію третім особам.

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Період зберігання та опрацювання персональних даних

5. Період зберігання та опрацювання персональних даних

Вами надається згода на зберігання та опрацювання Ваших персональних даних, яка діє без обмеження за строком та територією (у т.ч. за межами України).

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Ваші права

6. Ваші права

При наданні нам Ваших персональних даних для опрацювання та зберігання Ви маєте наступні права:

– вимагати доступ до Ваших персональних даних;

– вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних про Вас;

– вимагати видалення (знищення) Ваших персональних даних;

– заборонити обробку Ваших персональних даних або обмежити їх обробку;

– у будь-який момент відкликати Вашу згоду на опрацювання персональних даних;

– інші права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних».

Для реалізації вказаних прав Вам необхідно звернутись до нас з письмовою заявою, направленою на наступну електронну адресу: ingvar.dudnik@gmail.com.

При цьому звертаємо Вашу увагу на те, що використання деяких можливостей Сайту, для яких необхідна наявність Ваших персональних даних, може бути припинена з моменту їх видалення (знищення).

Сайт не призначений та не розроблений для дітей віком до 14 років. Опрацювання персональних даних неповнолітніх осіб у віці від 14 до 18 років здійснюється виключно за наявності згоди батьків (усиновлювачів) або піклувальників.

Якщо у Вас є скарга щодо будь-якого опрацювання Ваших персональних даних, Ви можете звернутися до нас (ingvar.dudnik@gmail.com), до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Безпека персональних даних

7. Безпека персональних даних

Повідомляємо Вам, що для захисту Ваших персональних даних нами вжито всі необхідні заходи, які унеможливлюють несанкціонований доступ до них, зміни, поширення чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

На жаль, необхідно визнати, що передача інформації через Інтернет не завжди є повністю безпечною. Тому як тільки ми отримаємо Вашу інформацію, ми зробимо все можливе для захисту Ваших персональних даних.

Ви несете відповідальність за те, щоб пароль, який використовується для доступу до Сайту, був конфіденційним. Ми не будемо запитувати у Вас пароль (крім випадків, коли Ви входите на Сайт).

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Зміни умов Політики

8. Зміни умов Політики

Умови цієї Політики можуть змінитися. У такому випадку необхідно періодично ознайомлюватися з цією Політикою. Всі зміни набувають чинності з моменту їх опублікування. Продовжуючи користуватись Сайтом, Ви підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання Сайту.

Запорожский адвокат - Дудник Игорь Геннадиевич. Політика конфіденційності. Контактна інформація

9. Контактна інформація

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання щодо Політики, Ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою: ingvar.dudnik@gmail.com.

Звернувшись до мене, Ви можете розраховувати на повну конфіденційність, захищену адвокатською таємницею.

Я гарантую якість наданих послуг і роблю все необхідне для ефективного захисту прав та інтересів своїх клієнтів.

Мій телефон: +38-067-581-02-70

Я гарантую якість наданих послуг і роблю все необхідне для ефективного захисту прав та інтересів своїх клієнтів.

Мій телефон:

+38-067-581-02-70